Fastighetsbolag som har fastigheter i Ytterby

Annons:
I Ytterby finns det 12 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Ytterby. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Ytterby. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Ytterby så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Ytterby så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Ytterby så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Ytterby. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Ytterby har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Ytterby

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Ytterby har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Ytterby. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Ytterby du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Ytterby kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Ytterby om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Ytterby. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Ytterby som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västra Götaland.


Samfällighetsföreningen Väg Nr 600
Ulvesund 180Ytterby Stationens Samfällighetsförening
Ytterby Torg 15Anders Graf Fastighetsspecialisten AB
Hältorp 216Nålen 2, HB
ValnäsgAuktions- & Fastighetsbyrå Jan Erik Axelsson
VValnäs Förvaltning AB
ValnäsgFörbo AB
SkolvCb Fastighetsteknik AB
ö


Björkåsgården AB
Stenåldersg. 3
442 54 Ytterby


Cab Hyrbo AB
Ö. Trädal 320
442 94 Ytterby


Thuing KB
Tunge 164
442 50 Ytterby


Vena Samfällighetsförening
Vena 230
442 94 Ytterby

Annons:

Fastighetsägare i Ytterby

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Ytterby. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Ytterby från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Ytterby som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Ytterby.

Fastighetsmäklare i Ytterby

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Ytterby så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Ytterby från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Ytterby riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Ytterby

Ytterby innan 1965 Kungälvs Ytterby är ett samhälle som utgör en del av tätorten Kungälv i Bohuslän. Den södra gränsen utgörs av Nordre älv och samhället ligger 22 km norr om Göteborg. I centrum ligger en järnvägsstation vid Bohusbanan samt Ytterby busstation vilka utgör en knutpunkt för buss och järnvägstrafik.

Yta:
Invånare: 7004, år 2010

Här finns mer information om staden Ytterby.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.