Fastighetsbolag som har fastigheter i Upphärad

Annons:
I Upphärad finns det 3 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Upphärad. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Upphärad. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Upphärad så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Upphärad så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Upphärad så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Upphärad. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Upphärad har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Upphärad

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Upphärad har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Upphärad. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Upphärad du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Upphärad kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Upphärad om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Upphärad. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Upphärad som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västra Götaland.


Falkenbys Vvs
Gläntev


BEMO KB
Grottorp Brännängen
461 99 Upphärad


Jordbrovägens Samfällighetsförening
Jordbron 6
461 99 Upphärad

Annons:

Fastighetsägare i Upphärad

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Upphärad. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Upphärad från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Upphärad som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Upphärad.

Fastighetsmäklare i Upphärad

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Upphärad så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Upphärad från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Upphärad riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Upphärad

Upphärad är en tätort i södra delen av Trollhättans kommun och kyrkbyn i Upphärads socken. Upphärad ligger 18 km söder om Trollhättan, och är uppbyggd kring en numera nedlagd järnvägsstation på Bergslagsbanan.

Yta: 59,12 hektar
Invånare: 588, år 2010

Här finns mer information om staden Upphärad.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.