Fastighetsbolag som har fastigheter i Uddevalla

Annons:
I Uddevalla finns det 13 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Uddevalla. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Uddevalla. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Uddevalla så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Uddevalla så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Uddevalla så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Uddevalla. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Uddevalla har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Uddevalla

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Uddevalla har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Uddevalla. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Uddevalla du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Uddevalla kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Uddevalla om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Uddevalla. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Uddevalla som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västra Götaland.


Uddevallahem, Bostadsstiftelsen
S


Apelman & Son, Byggnads AB
Sörkälleg. 3
451 41 UDDEVALLA


Bobutiken I Uddevalla AB
Kilbäcksg. 19
451 30 UDDEVALLA


Bokenäs Rit & Byggtjänst AB
Bokenäs Kärr 412
451 96 UDDEVALLA


Bostadsbutiken i Uddevalla
Kilbäcksg. 17
451 30 UDDEVALLA


Gutens Fastighetsservice AB
070 - 590 57 94Ivar Kullgren Fastigheter
Högås Kärr 120
451 96 UDDEVALLA


Kynningsrud Kasen
Kasenabbev. 11
451 50 UDDEVALLA


Ljungskilehem, Stiftelsen
S. Hamng. 13
451 40 Uddevalla


Markbygg
Bultv. 4
451 75 Uddevalla


Peab
Edingsv. 2
451 52 UDDEVALLA


Riksbyggen EK FÖR
N. Drottningg. 19
451 31 Uddevalla


STENAB Fastigheter AB
Junog. 7
451 42 Uddevalla

Annons:

Fastighetsägare i Uddevalla

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Uddevalla. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Uddevalla från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Uddevalla som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Uddevalla.

Fastighetsmäklare i Uddevalla

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Uddevalla så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Uddevalla från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Uddevalla riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Uddevalla

Uddevalla är en tätort i Bohuslän och centralort i Uddevalla kommun, Västra Götalands län. Staden ligger vid Byfjorden, en vik av Skagerrak, vid Bäveåns mynning och är den största orten i landskapet Bohuslän.

Yta: 1 691,76 hektar
Invånare: 31212, år 2010

Här finns mer information om staden Uddevalla.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.