Fastighetsbolag som har fastigheter i Tun

Annons:
I Tun finns det 9 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Tun. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Tun. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Tun så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Tun så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Tun så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Tun. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Tun har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Tun

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Tun har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Tun. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Tun du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Tun kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Tun om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Tun. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Tun som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västra Götaland.


Andersson, Inge
FrielStoreberg Jord & Skog
StorebergTuns Vägförening
SilviiHäljestena Tranum Vägsamfäll/Samfäll.Fören.
Tranum


Cul I Tun Affär och Kafé
Tunv. 13 A
530 30 Tun


Education Service & Care Sweden AB
Friel Gerskagården 1
530 30 Tun


Gunnarsgården Bobergs Vägsamf.Fören.
Tranum Gunnarsgården 1
530 30 Tun


Kilja Samfällighetsförening
Lunnagården
530 30 Tun


Sörby Rotes Samfällighetsförening
Friel Anderstomt 1
530 30 Tun

Annons:

Fastighetsägare i Tun

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Tun. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Tun från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Tun som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Tun.

Fastighetsmäklare i Tun

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Tun så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Tun från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Tun riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Tun

Tun är en tätort i Lidköpings kommun och kyrkbyn i Tuns socken i Västergötland. I byn ligger Tuns kyrka, Tuns elkvarn och Tuns skolmagasin.

Yta: 38,01 hektar
Invånare: 206, år 2010

Här finns mer information om staden Tun.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.