Fastighetsbolag som har fastigheter i Timmersdala

Annons:
I Timmersdala finns det 10 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Timmersdala. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Timmersdala. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Timmersdala så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Timmersdala så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Timmersdala så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Timmersdala. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Timmersdala har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Timmersdala

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Timmersdala har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Timmersdala. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Timmersdala du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Timmersdala kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Timmersdala om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Timmersdala. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Timmersdala som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västra Götaland.


Areal
övertorp


Böja Fixarn
Böja Storegården 5
540 16 TIMMERSDALA


Böja Södra Backgården
Böja S. Backgården
540 16 TIMMERSDALA


Förvaltarna i Skövde AB
Böja Hulegården 3
540 16 TIMMERSDALA


Joachim Tarland AB
Skolg. 4
540 16 TIMMERSDALA


Jättadalen Fastighets AB
Mariestadsv. 3
540 16 TIMMERSDALA


Sjöhaga Ungdomsgård
Timmersdala Bäckedalen 2
540 16 TIMMERSDALA


Starrkärrs Samfällighetsförening
Låstad Lillegården 4
540 16 TIMMERSDALA


Stensnäs
Stensnäsv. 10
540 16 TIMMERSDALA


Wixtröm, Jan-Olof M Fl.
0511 - 815 58


Annons:

Fastighetsägare i Timmersdala

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Timmersdala. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Timmersdala från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Timmersdala som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Timmersdala.

Fastighetsmäklare i Timmersdala

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Timmersdala så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Timmersdala från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Timmersdala riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Timmersdala

Timmersdala är en tätort i Skövde kommun och kyrkbyn i Timmersdala socken i Västergötland. Timmersdala ligger 21 kilometer nordväst om Skövde och ligger vid sjön Lången. Namnet Timmersdala har sitt ursprung i "Tymer Dalen".

Yta: 67,42 hektar
Invånare: 875, år 2010

Här finns mer information om staden Timmersdala.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.