Fastighetsbolag som har fastigheter i Timmele

Annons:
I Timmele finns det 15 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Timmele. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Timmele. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Timmele så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Timmele så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Timmele så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Timmele. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Timmele har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Timmele

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Timmele har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Timmele. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Timmele du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Timmele kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Timmele om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Timmele. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Timmele som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västra Götaland.


Hallin, Bengt
TimmelevBlidsbergs Östra Samfällighetsförening
SvenstorpKB Cabella
Ådalav. 3Lönnåsen-Knaggaledets Vägsamfällighet
Gläntav


Bogesunds Handelshus AB
Equilibrium Ridterapi
Timmele 109
523 92 Timmele


Hallin Fastigheter
070 - 833 01 57Rolf Andersson
Nöre
523 92 Timmele


Skogsgården
Timmele 109
523 92 Timmele


Skogsgården Veterinär & Rehab AB
Timmele Skogsgården 106
523 92 Timmele


Timmele Fastigheter AB
Hökerumsv. 14
523 72 Timmele


Timmele Isolering AB
Andra Villagatan 3
523 72 Timmele


Timmele Taxi
Almhester 101
523 92 Timmele


Timmele Vägförening
Gläntav. 2
523 72 Timmele


Ulricehamns Kallbadhusförening
Timmele Nilsagården 237
523 92 Timmele

Annons:

Fastighetsägare i Timmele

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Timmele. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Timmele från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Timmele som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Timmele.

Fastighetsmäklare i Timmele

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Timmele så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Timmele från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Timmele riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Timmele

Timmele är en tätort i Ulricehamns kommun och kyrkbyn i Timmele socken belägen åtta kilometer norr om Ulricehamn. I Timmele finns det en högstadieskola, Ätradalsskolan, och en låg- och mellanstadieskola samt flera förskolor.

Yta: 121,01 hektar
Invånare: 847, år 2010

Här finns mer information om staden Timmele.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.