Fastighetsbolag som har fastigheter i Svenshögen

Annons:
I Svenshögen finns det 12 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Svenshögen. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Svenshögen. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Svenshögen så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Svenshögen så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Svenshögen så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Svenshögen. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Svenshögen har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Svenshögen

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Svenshögen har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Svenshögen. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Svenshögen du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Svenshögen kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Svenshögen om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Svenshögen. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Svenshögen som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västra Götaland.


Käderöds Fastighets AB
Käderöd 401Hällesås Samfällighetsförening
Hällesåsv. 10Tyrsanctuary AB
Oskarshem 215Skröperöd-Holmestads Samfällighetsförening
HolmestadHällesdalens Vägsamfällighet
Hällesdalen 145Hsbs BRF Stenelid I Skövde
HÄLLESÅSV 10Fastigheten Living Earth Ek för
Oskarshem 215


Fastigheten Hällmarken Ekonomisk Förening
Hällungev. 46
444 97 Svenshögen


Fastighets AB Munkeröd 1:94
Rödmyren 115
444 97 Svenshögen


Huveröd - Svenshögens Vägsamfällighet
Pl 9483
444 97 Svenshögen


Hälsovägens Samfällighetsförening
Hälsovägen 9539
444 97 Svenshögen


Kvartetten På Kuröd AB
Pl 9308
444 97 Svenshögen

Annons:

Fastighetsägare i Svenshögen

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Svenshögen. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Svenshögen från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Svenshögen som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Svenshögen.

Fastighetsmäklare i Svenshögen

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Svenshögen så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Svenshögen från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Svenshögen riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Svenshögen

Svenshögen är en tätort i Stenungsunds kommun, belägen vid sjön Hällungens norra strand. Tätorten har villabebyggelse från huvudsakligen 1960- och 1970-talen och ortens järnvägsstation är en av hållplatserna på Bohusbanan.

Yta: 42,72 hektar
Invånare: 421, år 2010

Här finns mer information om staden Svenshögen.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.