Fastighetsbolag som har fastigheter i Surte

Annons:
I Surte finns det 10 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Surte. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Surte. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Surte så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Surte så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Surte så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Surte. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Surte har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Surte

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Surte har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Surte. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Surte du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Surte kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Surte om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Surte. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Surte som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västra Götaland.


Backa Väglinje Fastighets AB
Gåskullev. 24Slp Fastighets AB
Göteborgsv. 18


All-Kemi Transport AB
Karonsbergsv. 9
445 52 SURTE


Competron AB
Gåskullev. 16
445 52 SURTE


Edab Sweden AB
Kvarnv. 3
445 57 Surte


Mölndals Bygg- Och Fastighetsservice AB
Hellsfjällsliden 11 A
445 55 Surte


Scandinavia Turbo Fastighets HB
Gåskullev. 20
445 52 SURTE


Seleco Affärsbyrå KB
Grangärdesv. 7 D
445 56 SURTE


Surte Hamn, KB
Hamnv. 4
445 52 SURTE


Surte Specialservice AB
Fridhemsv. 15
445 55 Surte

Annons:

Fastighetsägare i Surte

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Surte. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Surte från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Surte som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Surte.

Fastighetsmäklare i Surte

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Surte så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Surte från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Surte riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Surte

Surte är en tätort i Ale kommun som ligger vid E45 och Bergslagsbanan (nu Norge/Vänerbanan) öster om Göta älv, ca 1,5 mil norr om Göteborg C. I tätorten ingår även samhället Bohus som vuxit samman med Surte.

Yta: 361,48 hektar
Invånare: 5798, år 2010

Här finns mer information om staden Surte.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.