Fastighetsbolag som har fastigheter i Strömstad

Annons:
I Strömstad finns det 9 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Strömstad. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Strömstad. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Strömstad så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Strömstad så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Strömstad så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Strömstad. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Strömstad har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Strömstad

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Strömstad har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Strömstad. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Strömstad du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Strömstad kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Strömstad om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Strömstad. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Strömstad som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västra Götaland.


Flöghults Samfällighetsförening
KraghevHögjö AB
Hättebäcksv. 16 B


Primi Piatti
S. Hamng. 14
452 30 STRÖMSTAD


Prästbonden AB
Oslov. 48
452 35 Strömstad


Riksbyggen
Havsv. 9
452 38 STRÖMSTAD


Strömstads Sjukhus
V. Hamng. 10
452 37 Strömstad


Strömstadsbyggen AB
V. Klevg. 9 A
452 30 STRÖMSTAD


Strömstadslokaler AB
V. Klevg. 9 A
452 30 STRÖMSTAD


Svensk Fastighetsförmedling
Karlsg. 2
452 31 Strömstad

Annons:

Fastighetsägare i Strömstad

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Strömstad. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Strömstad från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Strömstad som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Strömstad.

Fastighetsmäklare i Strömstad

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Strömstad så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Strömstad från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Strömstad riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Strömstad

Strömstad är en tätort och centralort i Strömstads kommun i norra Bohuslän. Strömstad, som är Sveriges västligaste stad, ligger vid Skagerack med riksgränsen till Norge 20 kilometer i norr. E6 går strax utanför Strömstad.

Yta: 340,49 hektar
Invånare: 6288, år 2010

Här finns mer information om staden Strömstad.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.