Fastighetsbolag som har fastigheter i Skene

Annons:
I Skene finns det 10 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Skene. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Skene. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Skene så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Skene så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Skene så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Skene. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Skene har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Skene

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Skene har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Skene. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Skene du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Skene kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Skene om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Skene. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Skene som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västra Götaland.


Kungsfors Köpcenter AB
Industrig. 2Von Braun Properties AB
Skebrov. 7Västeråsfjärdens fastighetsbolag AB
Industrig. 2Däckarna
RedskapsgFastighetsAB Kråktorp 6:1
Redskapsg


Art Home AB
Industrig. 19
511 62 SKENE


Björketorps Fastighet AB
Claes Marmander För Fastigheten Marksken 89:5
Örbyv. 19
511 61 Skene


Kinna Fastighets AB
Redskapsg. 4
511 62 SKENE


Skandinaviska Informationsbyrån AB
Varbergsv. 95
511 63 Skene

Annons:

Fastighetsägare i Skene

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Skene. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Skene från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Skene som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Skene.

Fastighetsmäklare i Skene

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Skene så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Skene från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Skene riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Skene

Skene är en ort i Marks kommun i Västra Götalands län som sedan 1970 räknas som sammanväxt med Kinna och därmed en del av den tätorten. Skene ligger i Viskadalen, cirka fem kilometer sydväst om centrala Kinna. Skene kyrka ligger här.

Yta:
Invånare: 5800, år 2010

Här finns mer information om staden Skene.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.