Fastighetsbolag som har fastigheter i Skärhamn

Annons:
I Skärhamn finns det 17 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Skärhamn. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Skärhamn. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Skärhamn så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Skärhamn så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Skärhamn så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Skärhamn. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Skärhamn har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Skärhamn

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Skärhamn har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Skärhamn. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Skärhamn du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Skärhamn kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Skärhamn om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Skärhamn. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Skärhamn som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västra Götaland.


Hero
Gunnersviken 20Nordvik Fastigheter AB
Nordvik 105Rederi AB Nordvik
NötsätersvStockeviks Samfällighetsförening
Tourane Invest AB
Hotellv. 9Valla-Hällene Änghagen Samfällighetsförening
Gunnersviken 13Hamngatan 58 Holding
HamngEnebacken Fastighets AB
Enebacken


Ackaren AB
Södra Hamnen
471 32 Skärhamn


Förvaltnings AB Ygghem
070 - 567 40 31Klas Uno Holmberg
Sibräckav. 3
471 95 SKÄRHAMN


Kommanditbolaget Klövervallsgatan 3
Strandv. 8
471 31 SKÄRHAMN


Olssons Åkeri i Rönnäng AB, Leif
Nötsätersv. 39
471 32 Skärhamn


Styckens Fastighetsbolag HB
Hamng. 39
471 32 Skärhamn


Svensk Fastighetsföremdling
Hamng. 12
471 32 Skärhamn


Tourane AB
Industrivägen
471 31 SKÄRHAMN


Valla-Hällene Vattenförenings Samfällighetsförenin
Gunnersviken 13
471 32 Skärhamn

Annons:

Fastighetsägare i Skärhamn

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Skärhamn. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Skärhamn från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Skärhamn som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Skärhamn.

Fastighetsmäklare i Skärhamn

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Skärhamn så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Skärhamn från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Skärhamn riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Skärhamn

Skärhamn är en tätort på västra delen av Tjörn i Bohuslän och centralort i Tjörns kommun i Västra Götalands län. Orten har ett stort mått av social service, med bibliotek. Många butiker finns också på orten, de allra flesta har öppet året runt.

Yta: 246,49 hektar
Invånare: 3193, år 2010

Här finns mer information om staden Skärhamn.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.