Fastighetsbolag som har fastigheter i Säve

Annons:
I Säve finns det 8 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Säve. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Säve. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Säve så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Säve så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Säve så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Säve. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Säve har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Säve

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Säve har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Säve. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Säve du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Säve kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Säve om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Säve. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Säve som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västra Götaland.

Bärby Självplock
Bärby Herrgårdsv. 10
423 73 Säve


Calagi Fastigheter KB
Markbov. 12 B
423 70 SÄVE


Härberget I Säve AB
Säve Flygplatsväg 25
423 73 Säve


In Wäst Bygg O Förvaltning AB
Säve Stationsv. 4
423 70 SÄVE


Stiernström Förvaltning KB
Bergarns Backe 10
423 72 SÄVE


Storås Teknikhus KB
Säve Stationsv. 4
423 70 SÄVE


Swemab Förvaltning AB
Säve Flygplatsväg 25
423 73 Säve


Ulla Mattsson Consulting AB
Kullens v. 1
423 70 SÄVE

Annons:

Fastighetsägare i Säve

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Säve. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Säve från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Säve som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Säve.

Fastighetsmäklare i Säve

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Säve så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Säve från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Säve riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Säve

Säve är ett primärområde och en stadsdel på Hisingen i Göteborgs kommun, tillhörande stadsdelsnämndsområdet Norra Hisingen. Stadsdelen Säve, som motsvarar Säve socken, har en areal på 3 320 hektar.

Yta: 3 320 hektar
Invånare: 2286, år 2010

Här finns mer information om staden Säve.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.