Fastighetsbolag som har fastigheter i Romelanda

Annons:
I Romelanda finns det 12 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Romelanda. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Romelanda. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Romelanda så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Romelanda så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Romelanda så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Romelanda. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Romelanda har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Romelanda

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Romelanda har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Romelanda. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Romelanda du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Romelanda kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Romelanda om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Romelanda. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Romelanda som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västra Götaland.


Fastigheten Kungälv Bäck 1:19
BäckRomelanda Maskin & Byggservice
HonerödSamfällighetsföreningen Romelanda-Torp
Fläderv. 14Svensson, Karl Gustav
Norrmannebo 620South Estate AB
Ö. Romelanda 230


Duvesjöns Samfällighetsförening
Duvesjön 202
442 92 Romelanda


Mariebergsvägens Samfällighetsförening
Illekärr 180
442 91 ROMELANDA


Målaren Mik KB
Olvonv. 39
442 77 ROMELANDA


Solbergs Samfällighetsförening
Solberg 420
442 92 Romelanda


Stenhålts Samfällighetsförening
Dyröd 110
442 92 Romelanda


Stinneröd-Hökhålts Samfällighetsförening
Stinneröd 130
442 92 Romelanda


Wintby Fastighets AB
Duvesjön 450
442 92 Romelanda

Annons:

Fastighetsägare i Romelanda

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Romelanda. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Romelanda från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Romelanda som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Romelanda.

Fastighetsmäklare i Romelanda

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Romelanda så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Romelanda från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Romelanda riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Romelanda

Diseröd, tidigare Romelanda, är en tätort i Kungälvs kommun och kyrkbyn i Romelanda socken. Romelanda kyrka ligger här.

Yta: 74,95 hektar
Invånare: 1241, år 2010

Här finns mer information om staden Romelanda.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.