Fastighetsbolag som har fastigheter i Partille

Annons:
I Partille finns det 4 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Partille. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Partille. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Partille så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Partille så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Partille så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Partille. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Partille har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Partille

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Partille har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Partille. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Partille du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Partille kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Partille om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Partille. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Partille som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västra Götaland.

Besiktningskonsult
Västergårdsv. 7
433 31 PARTILLE


Partillebo AB
Kyrktorget 51
433 33 PARTILLE


Service Entreprenören Väst AB
Ögärdesv. 19 C
433 30 Partille


Skatås Städ & Fastighetsservice AB
Järnringen 50
433 30 Partille

Annons:

Fastighetsägare i Partille

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Partille. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Partille från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Partille som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Partille.

Fastighetsmäklare i Partille

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Partille så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Partille från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Partille riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Partille

Partille är centralort och en kommundel i Partille kommun. Partille ingår i tätorten Göteborg. I Partille ligger Partille kyrka och Partille herrgård. Här ligger även Partille station som invigdes 1856.

Yta: 1 269 hektar
Invånare: 29444, år 2010

Här finns mer information om staden Partille.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.