Fastighetsbolag som har fastigheter i Otterbäcken

Annons:
I Otterbäcken finns det 6 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Otterbäcken. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Otterbäcken. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Otterbäcken så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Otterbäcken så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Otterbäcken så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Otterbäcken. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Otterbäcken har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Otterbäcken

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Otterbäcken har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Otterbäcken. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Otterbäcken du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Otterbäcken kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Otterbäcken om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Otterbäcken. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Otterbäcken som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västra Götaland.


Alces AB
Amnev. 35


Amnehärads Samfällighetsförening
Kajakv. 2
547 72 OTTERBÄCKEN


Björtorp Förvaltnings AB
Hajv. 2
547 72 OTTERBÄCKEN


Dfs Fastighetstjänst
Fyrbåksv. 5
547 72 OTTERBÄCKEN


Fastighetsförvaltning Gullspångsbostäder Otterbäcken
Allmänna v. 37
547 72 OTTERBÄCKEN


Kennas Bygg AB
Harpunv. 1
547 72 OTTERBÄCKEN

Annons:

Fastighetsägare i Otterbäcken

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Otterbäcken. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Otterbäcken från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Otterbäcken som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Otterbäcken.

Fastighetsmäklare i Otterbäcken

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Otterbäcken så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Otterbäcken från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Otterbäcken riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Otterbäcken

Otterbäcken är en tätort i Gullspångs kommun, belägen vid Vänern där det finns en av de djupaste hamnarna i sjön. Otterbäcken har två stora industrier, Vänerply och Jonsac. Här finns också ett bandylag, Otterbäckens BK, som länge varit framgångsrikt i division 1 och ungdomsbandyn.

Yta: 146,62 hektar
Invånare: 722, år 2010

Här finns mer information om staden Otterbäcken.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.