Fastighetsbolag som har fastigheter i Öckerö

Annons:
I Öckerö finns det 1 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Öckerö. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Öckerö. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Öckerö så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Öckerö så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Öckerö så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Öckerö. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Öckerö har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Öckerö

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Öckerö har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Öckerö. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Öckerö du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Öckerö kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Öckerö om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Öckerö. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Öckerö som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västra Götaland.

Öckerö Bostads AB
Lammholmsv. 8 A
475 31 ÖCKERÖ

Annons:

Fastighetsägare i Öckerö

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Öckerö. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Öckerö från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Öckerö som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Öckerö.

Fastighetsmäklare i Öckerö

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Öckerö så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Öckerö från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Öckerö riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Öckerö

Öckerö är en tätort på Öckerö i Bohuslän och centralort i Öckerö kommun och kyrkby i Öckerö socken. Tätorten har exempelvis tandläkare, apotek, bank, post, systembolag, bibliotek och livsmedelsaffär. Det finns även hamn, kommunhus, ishall och skolor.

Yta: 242,42 hektar
Invånare: 3488, år 2010

Här finns mer information om staden Öckerö.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.