Fastighetsbolag som har fastigheter i Nygård

Annons:
I Nygård finns det 5 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Nygård. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Nygård. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Nygård så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Nygård så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Nygård så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Nygård. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Nygård har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Nygård

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Nygård har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Nygård. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Nygård du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Nygård kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Nygård om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Nygård. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Nygård som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västra Götaland.


Cemal Demircan
AlevNylundhs Fastigheter AB
Ekv


Balltorps Fastigheter AB
Balltorp 218
463 96 Nygård


Bästorp-Vallbys Samfällighetsförening
Bästorp 393
463 96 Nygård


Surte Fisk AB
N. Starrkärr 220
463 96 Nygård

Annons:

Fastighetsägare i Nygård

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Nygård. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Nygård från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Nygård som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Nygård.

Fastighetsmäklare i Nygård

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Nygård så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Nygård från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Nygård riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Nygård

Nygård är en tätort och före detta stationssamhälle i Lilla Edets kommun, cirka 45 kilometer nordost om Göteborg. Electrolux har en fabrik i Nygård där man tillverkar filter och påsar för dammsugare

Yta: 67,00 hektar
Invånare: 419, år 2010

Här finns mer information om staden Nygård.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.