Fastighetsbolag som har fastigheter i Mölndal

Annons:
I Mölndal finns det 10 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Mölndal. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Mölndal. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Mölndal så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Mölndal så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Mölndal så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Mölndal. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Mölndal har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Mölndal

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Mölndal har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Mölndal. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Mölndal du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Mölndal kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Mölndal om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Mölndal. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Mölndal som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västra Götaland.

Awilara Fastigheter AB
N. Ågatan 32
431 35 MÖLNDAL


Dynamate Industrial Services AB
Flöjelbergsg. 6
431 35 MÖLNDAL


Eklanda Rocks KB
S. Ågatan 10
431 35 MÖLNDAL


Fastighetsbyrån Mölndal
G. Kungsbackav. 15
431 61 Mölndal


HSB Mölndal
Torgg. 1 B
431 24 MÖLNDAL


Mellanrör AB
Mellanängsg. 14
431 44 MÖLNDAL


Pedagogen Park AB
Frölundag. 118
431 44 MÖLNDAL


Seths Antenn & Teleteknik AB
Argong. 4
431 53 MÖLNDAL


Skandiamäklarna
Bifrostg. 38
431 44 MÖLNDAL


Wiklunds Fastighetsförvaltning
Flöjelbergsg. 8 B
431 37 MÖLNDAL

Annons:

Fastighetsägare i Mölndal

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Mölndal. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Mölndal från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Mölndal som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Mölndal.

Fastighetsmäklare i Mölndal

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Mölndal så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Mölndal från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Mölndal riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Mölndal

Mölndal är centralort i Mölndals kommun, och en del av tätorten Göteborg. I Mölndal ligger travbanan Åbytravet, Mölndals sjukhus och 1700-talsanläggningen Gunnebo slott och Trädgårdar. På ett berg ligger Fässbergs kyrka. Mölndal har många fotbollsplaner bland annat Frejaplan, Åbys fotbollsplaner och Krokslättsvallen.

Yta: 152,28 km2
Invånare: 37233, år 2005

Här finns mer information om staden Mölndal.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.