Fastighetsbolag som har fastigheter i Mellerud

Annons:
I Mellerud finns det 9 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Mellerud. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Mellerud. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Mellerud så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Mellerud så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Mellerud så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Mellerud. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Mellerud har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Mellerud

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Mellerud har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Mellerud. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Mellerud du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Mellerud kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Mellerud om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Mellerud. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Mellerud som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västra Götaland.


Nodins Keps AB
Hede Hagen 2Fastighetsbyrån
Storg


Af Turism AB
Hålsungebyn 1
464 94 MELLERUD


Auktionsfirman Leif Landberg & Co
Nordalsg. 4
464 31 Mellerud


B O R KB
S. Östanå 1
464 93 Mellerud


Dalslands Skylt O Reklam
Kornsjög. 2
464 34 MELLERUD


Emma Förvaltning 1 KB
Odeng. 14
464 33 Mellerud


Melleruds Bostäder, AB
Storg. 26
464 30 MELLERUD


Rundströms Bygg
Ör Säter 1
464 92 MELLERUD

Annons:

Fastighetsägare i Mellerud

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Mellerud. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Mellerud från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Mellerud som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Mellerud.

Fastighetsmäklare i Mellerud

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Mellerud så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Mellerud från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Mellerud riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Mellerud

Mellerud är en tätort i Dalsland samt centralort i Melleruds kommun i Västra Götalands län. Mellerud ligger 37 kilometer norr om Vänersborg och har en befolkning på 3 750 (2010). Mellerud ligger på järnvägslinjen Göteborg–Karlstad, och vid E45 och länsväg 166. Orten fungerar som serviceort för kommunen och delar av angränsande kommuner.

Yta: 309,76 hektar
Invånare: 3750, år 2010

Här finns mer information om staden Mellerud.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.