Fastighetsbolag som har fastigheter i Mariestad

Annons:
I Mariestad finns det 8 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Mariestad. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Mariestad. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Mariestad så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Mariestad så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Mariestad så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Mariestad. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Mariestad har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Mariestad

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Mariestad har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Mariestad. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Mariestad du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Mariestad kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Mariestad om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Mariestad. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Mariestad som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västra Götaland.

Christo Fastigheter
Kungsg. 7
542 30 Mariestad


ERA Skaraborgsmäklaren
Kajg. 1
542 30 Mariestad


HSB Nordvästra Götaland
Strandv. 9
542 30 Mariestad


JP:s Fastighetsservice AB
Karlsrog. 13
542 33 MARIESTAD


Mariestads Torg AB
Karlsrog. 11
542 33 MARIESTAD


Riksbyggen
Carlbecksv. 2
542 32 Mariestad


Svensk Fastighetsförmedling
Österlångg. 19
542 30 Mariestad


Årnäs AB
Årnäs Säteri
542 75 MARIESTAD

Annons:

Fastighetsägare i Mariestad

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Mariestad. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Mariestad från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Mariestad som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Mariestad.

Fastighetsmäklare i Mariestad

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Mariestad så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Mariestad från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Mariestad riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Mariestad

Mariestad är en tätort i Västergötland och centralort i Mariestads kommun, Västra Götalands län. Tidigare var Mariestad residensstad i Skaraborgs län och 1583-1647 stiftsstad i Mariestads stift. De största arbetsgivarna i Mariestad är Metsä Tissue AB (Katrinefors bruk), Electrolux, och Mariestads kommun.

Yta: 1 096,95 hektar
Invånare: 15591, år 2010

Här finns mer information om staden Mariestad.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.