Fastighetsbolag som har fastigheter i Lysekil

Annons:
I Lysekil finns det 7 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Lysekil. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Lysekil. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Lysekil så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Lysekil så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Lysekil så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Lysekil. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Lysekil har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Lysekil

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Lysekil har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Lysekil. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Lysekil du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Lysekil kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Lysekil om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Lysekil. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Lysekil som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västra Götaland.

Amitus I Lysekil AB
070 - 422 54 74Fastighetsbyrån I Lysekil AB
Rosviksg. 5
453 30 Lysekil


Gullmarns Fastigheter
Badhusg. 14 B
453 30 Lysekil


LysekilsBostäder AB
Kungsg. 59
453 33 LYSEKIL


Riksbyggen
Almg. 3
453 37 LYSEKIL


Vikens Fastighetsbyrå
Strandv. 4
453 30 Lysekil


Webbmarkis AB
Drottningg. 12
453 31 LYSEKIL

Annons:

Fastighetsägare i Lysekil

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Lysekil. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Lysekil från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Lysekil som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Lysekil.

Fastighetsmäklare i Lysekil

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Lysekil så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Lysekil från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Lysekil riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Lysekil

Lysekil är en tätort i Bohuslän och centralort i Lysekils kommun i Västra Götalands län. Samhället ligger vid Gullmarsfjorden och är sedan mitten av 1800-talet en populär badort. Förutom den viktiga turismen omfattas näringslivet också av bland annat fiskindustri, marin forskning (havsfiskelabratorium) och petrokemisk industri i form av Preemraf

Yta: 375,43 hektar
Invånare: 7628, år 2010

Här finns mer information om staden Lysekil.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.