Fastighetsbolag som har fastigheter i Ljungskile

Annons:
I Ljungskile finns det 17 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Ljungskile. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Ljungskile. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Ljungskile så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Ljungskile så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Ljungskile så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Ljungskile. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Ljungskile har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Ljungskile

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Ljungskile har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Ljungskile. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Ljungskile du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Ljungskile kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Ljungskile om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Ljungskile. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Ljungskile som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västra Götaland.


Anette Porträttfotografen
Vällebergsv. 11Ulriksdal Handelshus AB
VällebergsvHattefjällsvägens Samfällighetsförening
ResterödsDirhuvud-Hästhagens Samfällighetsförening
DirhuvudHigh End Living Of Sweden
Ranneberg 164KB Bastebacka Fastigheter
Bastebacka 112Strandlyckås Samfällighetsförening
Hog 122Mirabolagen AB
Solhagav


AB G.A.P Hagren
Forshälla Strand 260
459 94 LJUNGSKILE


Björkhaga Bygg & Fastigheter AB
Skafteröd Björkhaga 656
459 91 Ljungskile


Ekiperingen I Ljungskile AB
Vällebergsv. 13
459 30 LJUNGSKILE


Ljungskile Måleri & Färgaffär AB
Vällebergsv. 9
459 30 LJUNGSKILE


Ljungskile Ventilation AB
Ulvesundsv. 25
459 93 Ljungskile


Lyckosvingen AB
Vällebergsv. 11 G
459 30 LJUNGSKILE


Stiftelsen Backamo Lägerplats
Backamo 220
459 91 Ljungskile


Ulvesunds Båtvarv
Ulvöv. 35 A
459 93 Ljungskile


Änghagens Samfällighetsförening
Skafteröd Änghagen 602
459 91 Ljungskile

Annons:

Fastighetsägare i Ljungskile

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Ljungskile. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Ljungskile från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Ljungskile som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Ljungskile.

Fastighetsmäklare i Ljungskile

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Ljungskile så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Ljungskile från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Ljungskile riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Ljungskile

Ljungskile är en tätort i Uddevalla kommun. Ljungskile genomkorsas av Bohusbanan, samt motorvägen E6 och har från- och tillfartsvägen, länsväg 167 mot Lilla Edet. Orten är bland annat känd för fotbollslaget Ljungskile SK som sedan 2009 spelar i Superettan och som under två säsonger spelat i Allsvenskan: 1997 och 2008.

Yta: 360,14 hektar
Invånare: 3375, år 2010

Här finns mer information om staden Ljungskile.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.