Fastighetsbolag som har fastigheter i Ljungsarp

Annons:
I Ljungsarp finns det 4 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Ljungsarp. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Ljungsarp. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Ljungsarp så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Ljungsarp så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Ljungsarp så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Ljungsarp. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Ljungsarp har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Ljungsarp

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Ljungsarp har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Ljungsarp. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Ljungsarp du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Ljungsarp kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Ljungsarp om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Ljungsarp. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Ljungsarp som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västra Götaland.


Gummestorps VägsamfällighetLagmanshaga Fastighets AB
Lagmanshagav. 3
514 55 Ljungsarp


SWL Fastighets AB
Lagmanshagav. 3
514 55 Ljungsarp


Svenska Fåravelsförbundet
Jorstorp Nybygget 1
514 55 Ljungsarp

Annons:

Fastighetsägare i Ljungsarp

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Ljungsarp. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Ljungsarp från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Ljungsarp som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Ljungsarp.

Fastighetsmäklare i Ljungsarp

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Ljungsarp så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Ljungsarp från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Ljungsarp riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Ljungsarp

Ljungsarp är en tätort i Tranemo kommun och kyrkbyn i Ljungsarps socken i Västergötland. Orten, som genomkorsas av länsväg 156 består huvudsakligen av villabebyggelse. I orten finns Ljungsarps kyrka och skola F-6. Vid södra delen av Ljungsarp ligger sjöarna Stomsjön och Mörksjön.

Yta: 40,46 hektar
Invånare: 203, år 2010

Här finns mer information om staden Ljungsarp.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.