Fastighetsbolag som har fastigheter i Ljung

Annons:
I Ljung finns det 10 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Ljung. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Ljung. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Ljung så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Ljung så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Ljung så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Ljung. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Ljung har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Ljung

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Ljung har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Ljung. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Ljung du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Ljung kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Ljung om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Ljung. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Ljung som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västra Götaland.


Per-Erik Marstorp
Frinnestad Nedregården 1Hro Fastigheter KB
Hermanstorp Västergården 3UK Mur & Bygg Service
VeseneResident By Textilgruppen AB
Od Missionskyrkan 1


Angelica Gustav AB
Molla Lillängen 1
524 95 LJUNG


Attorps Samfällighetsförening
Molla Attorp
Ljung


Gäsene Fastighets AB
Sandbergs Plan 2
524 41 Ljung


Jonny Flodin Fastighets AB
Jonny Flodin Holding AB
070 - 777 01 15Timmele Lager & Logistik AB
Holmåkra Högaberg
524 96 Ljung

Annons:

Fastighetsägare i Ljung

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Ljung. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Ljung från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Ljung som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Ljung.

Fastighetsmäklare i Ljung

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Ljung så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Ljung från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Ljung riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Ljung

Ljung är en tätort i Herrljunga kommun som år 2010 hade 734 invånare. Orten var tingsplatsen för Gäsene härad och har en station vid Älvsborgsbanan.

Yta: 86,41 hektar
Invånare: 734, år 2010

Här finns mer information om staden Ljung.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.