Fastighetsbolag som har fastigheter i Lindome

Annons:
I Lindome finns det 12 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Lindome. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Lindome. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Lindome så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Lindome så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Lindome så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Lindome. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Lindome har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Lindome

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Lindome har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Lindome. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Lindome du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Lindome kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Lindome om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Lindome. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Lindome som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västra Götaland.


Björnåsens Samfällighetsförening
V. Fageredsv. 57Lilla Fagaredsvägens Samfällighetsförening
Johannes Bureus v. 5Mtb Fastighets KB
HeljesvBackamo Samfällighetsförening
MattiasMalmros Service
Espås Bergsv. 3Lindome Vägförening
Rantorp 1Hovåsslänten AB
ViktorsSlättås Samfällighetsförening
Greggered


HeljAB Fastighets KB
Heljesv. 7
437 36 LINDOME


Hälsohuset I Lindome KB
G. Riksv. 207
437 40 Lindome


P A Ventiler AB
Sagbäcksv. 3 B
437 31 Lindome


Stenshult-Grytås Samfällighetsförening
Viktors v. 2
437 36 LINDOME

Annons:

Fastighetsägare i Lindome

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Lindome. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Lindome från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Lindome som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Lindome.

Fastighetsmäklare i Lindome

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Lindome så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Lindome från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Lindome riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Lindome

Lindome är en tätort i Mölndals kommun och kyrkbyn i Lindome socken belägen 15 km söder om Göteborg. Lindome är belägen vid motorvägen E6/E20 och Västkustbanan. Namnet Lindome kommer av Lyng (ljung) och efterleden av hem, (boplats, gård).

Yta: 729,06 hektar
Invånare: 11037, år 2010

Här finns mer information om staden Lindome.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.