Fastighetsbolag som har fastigheter i Lerum

Annons:
I Lerum finns det 2 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Lerum. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Lerum. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Lerum så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Lerum så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Lerum så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Lerum. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Lerum har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Lerum

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Lerum har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Lerum. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Lerum du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Lerum kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Lerum om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Lerum. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Lerum som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västra Götaland.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
L. Torget 7
443 30 LERUM


PEO Johanssons Fastighetsvärdering AB
Nedre Axåsv. 4
443 32 LERUM

Annons:

Fastighetsägare i Lerum

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Lerum. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Lerum från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Lerum som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Lerum.

Fastighetsmäklare i Lerum

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Lerum så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Lerum från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Lerum riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Lerum

Lerum är centralort i Lerums kommun i Västra Götalands län. Lerum ligger vid E20 och Västra stambanan cirka två mil öster om Göteborg. Lerum är ett av två samhällen vid sjön Aspen; på den västra sidan ligger Jonsered i Partille kommun.

Yta: 1 426,87 hektar
Invånare: 16855, år 2010

Här finns mer information om staden Lerum.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.