Fastighetsbolag som har fastigheter i Länghem

Annons:
I Länghem finns det 6 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Länghem. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Länghem. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Länghem så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Länghem så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Länghem så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Länghem. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Länghem har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Länghem

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Länghem har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Länghem. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Länghem du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Länghem kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Länghem om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Länghem. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Länghem som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västra Götaland.

Cansocks Fastighets AB
Parkg. 2
514 43 LÄNGHEM


FastighetsAB Gårdsgärdet i Länghem
0325 - 402 56Jans Motor i Länghem AB
Ömmesala 4
514 52 LÄNGHEM


Lantdröm AB
Bragnum Svalegården 1 A
514 52 LÄNGHEM


Stiftelsen Makarna Willéns Donationsfond
Rådde Gård
514 52 LÄNGHEM


Zethelius, Pehr
Torpa Gård 1
514 52 LÄNGHEM

Annons:

Fastighetsägare i Länghem

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Länghem. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Länghem från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Länghem som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Länghem.

Fastighetsmäklare i Länghem

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Länghem så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Länghem från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Länghem riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Länghem

Länghem är en tätort i Tranemo kommun och kyrkbyn i Länghems socken i södra Västergötland. Länghem ligger cirka 25 km sydost om Borås och har bland annat textilindustri, metallindustri samt träindustri. I orten finns Länghems kyrka.

Yta: 102,97 hektar
Invånare: 989, år 2010

Här finns mer information om staden Länghem.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.