Fastighetsbolag som har fastigheter i Landvetter

Annons:
I Landvetter finns det 11 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Landvetter. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Landvetter. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Landvetter så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Landvetter så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Landvetter så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Landvetter. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Landvetter har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Landvetter

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Landvetter har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Landvetter. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Landvetter du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Landvetter kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Landvetter om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Landvetter. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Landvetter som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västra Götaland.


Fläskebo 02 AB
Mediav. 14Källängen Ek För
Källv. 16Need & Friends AB
Västergårdsv. 8


HB Ban Chang Property
Agnebäcksv. 22
438 32 LANDVETTER


Landvetter Motor & Maskin AB
Storängsv. 5
438 93 Landvetter


Landvetters Vägförening
Brunnbergsv. 25
438 36 LANDVETTER


PP Fastigheter
Magasinsv. 7
438 36 LANDVETTER


Plåtgruvan Förvaltning KB
Ekelidsv. 8
438 34 LANDVETTER


Risö Samfällighetsförening
Timmerv. 16
438 33 Landvetter


Sjöbergs Plåtslageri AB, Martin
Gökv. 8
438 38 LANDVETTER


Sprängarpojkarna AB
V. Björrödsv. 5
438 93 Landvetter

Annons:

Fastighetsägare i Landvetter

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Landvetter. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Landvetter från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Landvetter som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Landvetter.

Fastighetsmäklare i Landvetter

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Landvetter så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Landvetter från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Landvetter riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Landvetter

Landvetter är en tätort i Härryda kommun omkring 15 kilometer öster om Göteborg. Landvetter ligger öster och nordost om Landvettersjön. Riksväg 27/40 passerar genom orten som motorväg och delar den i två delar. Med sin närhet till Göteborg och till den internationella flygplatsen Göteborg-Landvetter Airport är orten en expanderande bostadsort.

Yta: 540,19 hektar
Invånare: 7152, år 2010

Här finns mer information om staden Landvetter.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.