Fastighetsbolag som har fastigheter i Kungshamn

Annons:
I Kungshamn finns det 17 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Kungshamn. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Kungshamn. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Kungshamn så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Kungshamn så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Kungshamn så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Kungshamn. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Kungshamn har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Kungshamn

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Kungshamn har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Kungshamn. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Kungshamn du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Kungshamn kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Kungshamn om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Kungshamn. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Kungshamn som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västra Götaland.


Jemaha, HB
HamngAvol Lagerfast AB
SkeppartorgetAlingsåsplantaget AB
Bäckeviksg. 23Klåvholmen Fastighets AB
Varvsg. 21 AMartin & Melker Fastighets KB
Hogenäs Industriområde 5


Hotell Fisketångens Fastighets HB
Tångenv. 45
456 32 Kungshamn


Hovenäsets Marina AB
Ponténv. 10
456 42 KUNGSHAMN


Hovenäsets vandrarhem
Skolbacken 8
456 42 KUNGSHAMN


KB Skee-Fastigheter
Jänkegången 3
456 32 Kungshamn


Krickos Fastighetsförvaltning AB
0523 - 380 87Kungshamnsfiskarna AB
Guleskär 6
456 31 KUNGSHAMN


Mäklarkonsult I Väst, AB
Köpmanstorget 5
456 31 KUNGSHAMN


Roparebacken i Kungshamn Intressenter AB
Roparebacken 25
456 31 KUNGSHAMN


Sandbogen Marine & Service AB
Sandbogen
456 31 KUNGSHAMN


Sotenäsbostäder AB
Tångenv. 2 A
456 32 Kungshamn


Stiftelsen Industrihus i Sotenäs Kommun
0523 - 395 00Yngve Nordqvist Förvaltnings AB
Klippsjöv. 5
456 34 Kungshamn

Annons:

Fastighetsägare i Kungshamn

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Kungshamn. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Kungshamn från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Kungshamn som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Kungshamn.

Fastighetsmäklare i Kungshamn

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Kungshamn så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Kungshamn från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Kungshamn riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Kungshamn

Kungshamn är en tätort i Bohuslän och centralort i Sotenäs kommun i Västra Götalands län. Orten består av delarna Gravarne, Bäckevik och Fisketången som tidigare var municipalsamhällen. Kungshamn är beläget på en halvö på västkusten strax norr om Lysekil. Smögenbron förbinder sedan år 1970 orten med Smögen.

Yta: 208,37 hektar
Invånare: 2814, år 2010

Här finns mer information om staden Kungshamn.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.