Fastighetsbolag som har fastigheter i Kode

Annons:
I Kode finns det 12 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Kode. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Kode. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Kode så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Kode så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Kode så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Kode. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Kode har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Kode

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Kode har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Kode. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Kode du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Kode kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Kode om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Kode. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Kode som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västra Götaland.


Smaragdvägens Samfällighetsförening
Smaragdv. 46Kräppevägens Samfällighetsförening
ByvHammar-Törresröd Samfällighetsförening
HammarHammar-Håby Samfällighetsförening
Jörlanda Röd 216Timmervik Golfkonsult HB
Urmakarns v. 3Yellow Markentreprenad, AB
HallebäcksvJacobsvägens Avloppssamfällighetsförening
JakobsvYemaya AB
Ametistv


Ekmans Målerifirma
Håby 218
442 96 Kode


Jägers Vägsamfällighet
Jägersberg 335
442 98 Kode


Kode Vägförening
Beryllv. 3
442 60 KODE


Pa Marine Och Industri Holding AB
Gråstensv. 43
442 60 KODE

Annons:

Fastighetsägare i Kode

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Kode. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Kode från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Kode som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Kode.

Fastighetsmäklare i Kode

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Kode så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Kode från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Kode riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Kode

Kode är en tätort i Kungälvs kommun i Västra Götalands län. Orten ligger i Solberga socken i södra Bohuslän, 12 km norr om Kungälv och 15 km söder om Stenungsund. Samhället har hållplats på Bohusbanan och passeras av E6.

Yta: 127,25 hektar
Invånare: 1380, år 2010

Här finns mer information om staden Kode.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.