Fastighetsbolag som har fastigheter i Kinnarumma

Annons:
I Kinnarumma finns det 4 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Kinnarumma. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Kinnarumma. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Kinnarumma så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Kinnarumma så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Kinnarumma så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Kinnarumma. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Kinnarumma har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Kinnarumma

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Kinnarumma har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Kinnarumma. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Kinnarumma du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Kinnarumma kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Kinnarumma om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Kinnarumma. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Kinnarumma som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västra Götaland.


Borås Byggnadsfirma Lars Fridérus
KällenäsVital For Life AB
Fritslav. 107Nilssons Industriservice Fastighets AB
Hulud


Krakavikens Vägsamällighet
Krakaviken Björkhöjden
515 92 KINNARUMMA

Annons:

Fastighetsägare i Kinnarumma

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Kinnarumma. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Kinnarumma från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Kinnarumma som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Kinnarumma.

Fastighetsmäklare i Kinnarumma

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Kinnarumma så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Kinnarumma från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Kinnarumma riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Kinnarumma

Kinnarumma är en tätort i Borås kommun och kyrkbyn i Kinnarumma socken. Genom Kinnarumma rinner Häggån, som mynnar ut i Viskan.

Yta: 40,50 hektar
Invånare: 253, år 2010

Här finns mer information om staden Kinnarumma.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.