Fastighetsbolag som har fastigheter i Kinna

Annons:
I Kinna finns det 7 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Kinna. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Kinna. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Kinna så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Kinna så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Kinna så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Kinna. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Kinna har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Kinna

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Kinna har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Kinna. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Kinna du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Kinna kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Kinna om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Kinna. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Kinna som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västra Götaland.


Kv Varpan AB
BoråsvMerenen AB
0320


Fastighetsbyrån AB
Boråsv. 33
511 54 KINNA


Marks Bostads AB
Boråsv. 35
511 54 KINNA


P & P Fastigheter
Lyddev. 30
511 58 KINNA


Toveks Fastigheter I Syd AB
Fritslav. 6
511 57 Kinna


Ulf Berlinge M.E.F.
Klöverstigen 3
511 57 Kinna

Annons:

Fastighetsägare i Kinna

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Kinna. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Kinna från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Kinna som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Kinna.

Fastighetsmäklare i Kinna

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Kinna så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Kinna från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Kinna riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Kinna

Kinna är en tätort i Västergötland och centralort i Marks kommun, Västra Götalands län, belägen 29 kilometer söder om Borås. Den nuvarande tätorten har uppstått genom att det ursprungliga Kinna har växt ihop med tätorterna Skene och Örby.

Yta: 1 423,97 hektar
Invånare: 14776, år 2010

Här finns mer information om staden Kinna.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.