Fastighetsbolag som har fastigheter i Kärna

Annons:
I Kärna finns det 12 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Kärna. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Kärna. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Kärna så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Kärna så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Kärna så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Kärna. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Kärna har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Kärna

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Kärna har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Kärna. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Kärna du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Kärna kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Kärna om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Kärna. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Kärna som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västra Götaland.


Loppedynans Samfällighetsförening
Sundhammarsv. 730Hallbjörtorps Samfällighetsförening
HallbjörtorpGlöskärs Norra Vägsamfällighet
GlöskärHalleravägens Samfällighetsförening
Hallerav. 19Torsby Va Samfällighetsförening
TorsbyDalen-Sundhammar Samfällighetsförening
SnäcklidenÅkerhögs Samfällighetsförening
V. Åkerhögsv. 17


Kärna Entreprenad AB
Hallbjörtorp 176
442 72 Kärna


Kärna Lokal AB
Sjöhåla 401
442 71 KÄRNA


Kärna Samfällighetsförening
Kärnav. 11 D
442 70 Kärna


Mta Byggtjänst AB
Glöskär 337
442 73 KÄRNA


Staby Avlopp Samfällighetsförening
Staby 190
442 72 Kärna

Annons:

Fastighetsägare i Kärna

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Kärna. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Kärna från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Kärna som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Kärna.

Fastighetsmäklare i Kärna

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Kärna så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Kärna från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Kärna riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Kärna

Kärna är en tätort i Kungälvs kommun i Västra Götalands län. Kärna är ett mindre samhälle på landsbygden, cirka tio kilometer väster om centralorten Kungälv och cirka 22,5 km från Göteborg.

Yta: 45,20 hektar
Invånare: 430, år 2010

Här finns mer information om staden Kärna.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.