Fastighetsbolag som har fastigheter i Karlsborg

Annons:
I Karlsborg finns det 7 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Karlsborg. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Karlsborg. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Karlsborg så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Karlsborg så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Karlsborg så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Karlsborg. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Karlsborg har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Karlsborg

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Karlsborg har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Karlsborg. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Karlsborg du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Karlsborg kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Karlsborg om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Karlsborg. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Karlsborg som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västra Götaland.


Ersta Industri & Bostadsfastigheter AB
GesällvVägens Gård
Järpstigen 4


A-J Transporter AB
Åsenv. 17
546 31 Karlsborg


AB Karlsborgsbostäder
Västra v. 42
546 31 Karlsborg


Brevikens Golf AB
Brevik Storängen
546 91 Karlsborg


Karlsborgsbostäder, AB
Storg. 33 A
546 32 KARLSBORG


Svensk Fastighetsförmedling
Storg. 33 A
546 32 KARLSBORG

Annons:

Fastighetsägare i Karlsborg

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Karlsborg. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Karlsborg från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Karlsborg som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Karlsborg.

Fastighetsmäklare i Karlsborg

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Karlsborg så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Karlsborg från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Karlsborg riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Karlsborg

Karlsborg är en tätort och centralort i Karlsborgs kommun, belägen vid Vätterns västra strand. Staden avgränsas i väster av Bottensjön. Göta Kanal delar stadens centrum med bostadskvarteren i norr. Samhället, som före 1832 hade namnet Rödesund, växte upp bredvid Karlsborgs fästning som började anläggas 1819.

Yta: 540,36 hektar
Invånare: 3551, år 2010

Här finns mer information om staden Karlsborg.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.