Fastighetsbolag som har fastigheter i Kareby

Annons:
I Kareby finns det 12 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Kareby. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Kareby. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Kareby så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Kareby så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Kareby så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Kareby. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Kareby har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Kareby

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Kareby har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Kareby. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Kareby du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Kareby kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Kareby om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Kareby. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Kareby som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västra Götaland.


Bollestad Golf AB
Bollestad 320Arntorps Samfällighetsförening
ArntorpKareby Västra Vägsamfällighet
Vegestorp 170Skårby Försäljning & Fastighet AB
RishammarKAREBY FASTIGHETER AB
PrästvRishammars Samfällighetsförening
Rishammarv. 3


Ame Sirocco AB
Torp 280
442 93 Kareby


Ingmar Börjessons Fastighetsförvaltning
Rogstorp 230
442 93 Kareby


KB Försäljaren 8
Löstorp 220
442 93 Kareby


Myrebacka Vägsamfällighet
Myrebackav. 130
442 93 Kareby


Orust Marinteknik AB
Skårby Station 150
442 93 Kareby


Sågen Kareby 2:18
Hanekullen 130
442 93 Kareby

Annons:

Fastighetsägare i Kareby

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Kareby. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Kareby från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Kareby som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Kareby.

Fastighetsmäklare i Kareby

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Kareby så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Kareby från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Kareby riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Kareby

Kareby är en tätort i Kungälvs kommun, cirka fem kilometer norr om Kungälv i Bohuslän och Västra Götalands län, nära Ingetorpssjön och Svartedalen. Affär, pizzeria, bilverkstad, bilaffär och skola är samlade kring Kareby korsväg som har fyra olika färdriktningar.

Yta: 27,25 hektar
Invånare: 292, år 2010

Här finns mer information om staden Kareby.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.