Fastighetsbolag som har fastigheter i Kållered

Annons:
I Kållered finns det 12 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Kållered. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Kållered. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Kållered så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Kållered så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Kållered så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Kållered. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Kållered har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Kållered

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Kållered har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Kållered. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Kållered du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Kållered kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Kållered om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Kållered. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Kållered som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västra Götaland.


F T E Väst AB
Bangårdsv. 53Triplex Förvaltning AB
BangårdsvJera Fastigheter AB
GamlehagsvN-Mek Fastighets KB
Bangårdsv


Fastra AB
G. Riksv. 26
428 32 Kållered


Klevenudden AB
Eken Center
428 36 Kållered


Kullbo Projekt AB
Hallav. 22
428 37 KÅLLERED


Kållereds Förvaltnings AB
G. Riksv. 4
428 32 Kållered


Ldl Entreprenad AB
Tulebo Strandv. 69
428 34 Kållered


M Lindström AB
Långåkersv. 12
428 37 KÅLLERED


Mf Masoud Finström Holding AB
Klintstensv. 9
428 37 KÅLLERED


Tk Industrihotell I Skövde AB
Bangårdsv. 12 C
428 35 KÅLLERED

Annons:

Fastighetsägare i Kållered

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Kållered. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Kållered från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Kållered som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Kållered.

Fastighetsmäklare i Kållered

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Kållered så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Kållered från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Kållered riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Kållered

Kållered är en tätort i Mölndals kommun och kyrkbyn i Kållereds socken belägen vid gränsen till Halland Orten var tidigare lantbruksbygd, men nu domineras västra Kållered av köpstad och stormarknader som K-Center, IKEA, och Coop Forum.

Yta: 479,82 hektar
Invånare: 7456, år 2010

Här finns mer information om staden Kållered.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.