Fastighetsbolag som har fastigheter i Kållekärr

Annons:
I Kållekärr finns det 16 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Kållekärr. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Kållekärr. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Kållekärr så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Kållekärr så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Kållekärr så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Kållekärr. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Kållekärr har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Kållekärr

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Kållekärr har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Kållekärr. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Kållekärr du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Kållekärr kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Kållekärr om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Kållekärr. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Kållekärr som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västra Götaland.


Tjörns Bostads AB
Vallhamn industriväg 213Anders Borg Solutions
Kåtorp 14Jan-Ove Olsson Fastighet AB
SundbyvägenTjörns Hamnar AB
Vallhamn industriväg 213Clarco AB
Huseberg 206Stjärnhuset På Tjörn KB
LerdalOlsson och Söner Skärhamn AB
0304


Handels AB Remax
Åseby 16
471 93 Kållekärr


Hovlanda Samfällighetsförening
Hovlanda 2201
471 93 Kållekärr


Kustfast AB
Vallhamn industriväg 13
471 93 Kållekärr


Kållekärrs Fastigheter AB
Lagret 8
471 93 Kållekärr


Kållekärrs Vägförening
Sundsbyv. 10
471 94 KÅLLEKÄRR


Lars Hammar Fastighet AB
Stordal 42
471 93 Kållekärr


MiljöBoHus
Gunneby 60
471 93 Kållekärr


Prästbackagård
Rävlanda 301
471 93 Kållekärr


Tjörns Golfklubb
Rävlanda 121
471 93 Kållekärr

Annons:

Fastighetsägare i Kållekärr

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Kållekärr. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Kållekärr från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Kållekärr som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Kållekärr.

Fastighetsmäklare i Kållekärr

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Kållekärr så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Kållekärr från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Kållekärr riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Kållekärr

Kållekärr är en tätort i Tjörns kommun i Västra Götalands län. Här finns skola, deltidsbrandstation och Tjörns enda dygnsambulans är placerad här tillsammans med ett apotek och en busstation.

Yta: 53,86 hektar
Invånare: 560, år 2010

Här finns mer information om staden Kållekärr.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.