Fastighetsbolag som har fastigheter i Källby

Annons:
I Källby finns det 14 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Källby. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Källby. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Källby så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Källby så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Källby så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Källby. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Källby har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Källby

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Källby har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Källby. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Källby du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Källby kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Källby om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Källby. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Källby som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västra Götaland.


Tradera Förmedling AB
HasselvägenNordskogs Samfällighetsförening
Skonareg. 14Ulf Dafgård
Västerplana Stenhuggaregården 1Nästakvarns Samfällighetsförening
Sjögrässtigen 11Concrete Advice Blomberg AB
BlombergPanncentralen I Källby Samfällighetsförening
BjörsgårdsvPossagårdens Samfällighetsförening
Ankarv. 4Järneklev-Nordskogs Vägsamfällighet
Sjöåsen Movik 1


Bilfirma Claes Johansson
Blomberg Oxelv. 47
531 95 Källby


Björsgårdens Samfällighetsförening I Källby
Björsgårdsv. 10 G
531 73 Källby


Broby 1:11
Broby Käbbagården
531 95 Källby


Fastighet & Trädgård Kinnekulle
Blomberg N. Kleven 17
531 95 Källby


Hallmaker Lokaluthyrning AB
Eolsborgsv. 1
531 73 Källby


Mark & Vatten I Lidköping AB
Sjökvarnsv. 27
531 73 Källby

Annons:

Fastighetsägare i Källby

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Källby. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Källby från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Källby som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Källby.

Fastighetsmäklare i Källby

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Källby så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Källby från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Källby riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Källby

Källby är en tätort i Götene kommun belägen två kilometer väster om Källby kyrkby, kyrkbyn i Källby socken. Källby ligger även 12 km om Lidköping, 14 km om Götene, 144 km om Göteborg och 339 km (172 km på motorväg) om Stockholm. Samhället avgränsas av Vänern i väst och jordbruksbygd i övriga riktningar.

Yta: 135,82 hektar
Invånare: 1586, år 2010

Här finns mer information om staden Källby.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.