Fastighetsbolag som har fastigheter i Jonsered

Annons:
I Jonsered finns det 12 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Jonsered. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Jonsered. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Jonsered så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Jonsered så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Jonsered så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Jonsered. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Jonsered har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Jonsered

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Jonsered har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Jonsered. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Jonsered du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Jonsered kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Jonsered om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Jonsered. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Jonsered som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västra Götaland.


Helige Franciskus Stiftelse/Hfs/
JonsVinkelgården AB
Vinkelgårdsv. 20Café Hantverkaren i Karlstad AB
Kanalstråket 1Nybygget År 1841 Samfällighetsförening
Korpåsv. 19Stämjärnet KB
Härkeshultsv


Bröderna Arvidson I Marstrand AB
Stålebov. 48
433 76 JONSERED


Byggplan i Göteborg AB
Svenkebov. 7
433 76 JONSERED


Duo Jag Production HB
Byv. 25
433 76 JONSERED


G-Fast Förvaltning KB
Björkåsv. 2
433 76 JONSERED


Jonseredsvägens Samfällighetsförening
Jonseredsv. 8
433 75 Jonsered


Kuseröds Förvaltning AB
Kanalstråket 1
433 76 JONSERED


Manereds Samfällighetsförening
Jons v. 84
433 75 Jonsered

Annons:

Fastighetsägare i Jonsered

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Jonsered. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Jonsered från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Jonsered som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Jonsered.

Fastighetsmäklare i Jonsered

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Jonsered så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Jonsered från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Jonsered riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Jonsered

Jonsered är en tätort i Partille kommun, Västergötland och Västra Götalands län, omkring 15 kilometer öster om Göteborg. Jonsered var ett säteri som från 1830-talet utvecklades till en bruksort under familjen Gibsons ledning som gav orten en särprägel. Jonsereds fabriker var den dominerande arbetsgivaren.

Yta: 63,77 hektar
Invånare: 930, år 2010

Här finns mer information om staden Jonsered.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.