Fastighetsbolag som har fastigheter i Horred

Annons:
I Horred finns det 7 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Horred. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Horred. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Horred så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Horred så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Horred så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Horred. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Horred har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Horred

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Horred har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Horred. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Horred du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Horred kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Horred om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Horred. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Horred som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västra Götaland.


Toftakärr Bygg AB
HökhultHenrik Carlsson Förvaltning AB
VarbergsvEkedal Fastighets AB
Kanared


G:Sons Bygg
Sundholmen Hinnared 1
519 90 Horred


Mark Sjöby 3:54 AB
Istorpsv. 4
519 30 Horred


Maxvital Sweden AB
Stationsv. 38
519 31 HORRED


Tre Gårdar, HB
Stationsv. 4
519 31 HORRED

Annons:

Fastighetsägare i Horred

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Horred. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Horred från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Horred som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Horred.

Fastighetsmäklare i Horred

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Horred så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Horred från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Horred riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Horred

Horred är en tätort i södra delen av Marks kommun och kyrkbyn i Horreds socken. Den är belägen på västra sidan av Viskan, 56 kilometer söder om Borås, 33 kilometer nordöst om Varberg och 30 kilometer öster om Kungsbacka. Hornån, som avvattnar Stora och Lilla Hornsjön (även Horredsjön) i väster till Viskan i nordost, präglar trakten.

Yta: 153,20 hektar
Invånare: 1271, år 2010

Här finns mer information om staden Horred.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.