Fastighetsbolag som har fastigheter i Hönö

Annons:
I Hönö finns det 12 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Hönö. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Hönö. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Hönö så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Hönö så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Hönö så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Hönö. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Hönö har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Hönö

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Hönö har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Hönö. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Hönö du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Hönö kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Hönö om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Hönö. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Hönö som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västra Götaland.


Norgårdens Fastighetsförvaltning HB
Minkebergsv


Ahlberg & Berndtsson Revisions & Fastighetsbyrå AB
Västra v. 10
475 42 Hönö


C-A Capital Investment AB
Hamnv. 46
475 41 HÖNÖ


Hönö Marin & Transport AB
Klåva Hamnv. 14
475 42 Hönö


Hönö-Klåva Fiskehamn Ek. För.
Öckeröv. 1
475 42 Hönö


Klåva Consulting, AB
Ringv. 15
475 42 Hönö


Knippla Fastighetsförvaltning KB
Tärnv. 11
475 40 Hönö


Pah-Bygg AB
Tärnv. 9
475 40 Hönö


XL Öarnas Byggvaror
Ö. Hamnen 17
475 42 Hönö


Öarnas Byggvaror Produktion AB
Ö. Hamnen 17
475 42 Hönö


Öckerö Heden, KB
Heinöv.
475 40 Hönö


Östra Hamnens Förvaltnings AB
Ö. Hamnen 18
475 42 Hönö

Annons:

Fastighetsägare i Hönö

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Hönö. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Hönö från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Hönö som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Hönö.

Fastighetsmäklare i Hönö

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Hönö så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Hönö från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Hönö riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Hönö

Hönö är en ö och en tätort i Öckerö kommun i Göteborgs norra skärgård. Ön, som har flest invånare i kommunen, ligger söder om Öckerö i Västra Götalands län. Namnet Hönö har sitt ursprung i det fornvästnordiska ordet hein, som betyder brynsten och avser öns runda, avslipade hällar.

Yta: 306,30 hektar
Invånare: 5110, år 2010

Här finns mer information om staden Hönö.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.