Fastighetsbolag som har fastigheter i Harestad

Annons:
I Harestad finns det 12 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Harestad. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Harestad. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Harestad så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Harestad så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Harestad så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Harestad. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Harestad har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Harestad

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Harestad har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Harestad. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Harestad du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Harestad kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Harestad om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Harestad. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Harestad som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västra Götaland.


Kärna Harestad Vattensamfällighetsförening
Flateby 550Albrektsunds Fastigheter AB
KornhallVindö Nwn AB
KornhallR-M-S-Service
Kornhall


Fastighets AB Gårehogen
Kornhall 160
442 74 HARESTAD


Gillholms Förvaltning AB
Kornhall 160
442 74 HARESTAD


Gillholms Marina AB
Kornhall 160
442 74 HARESTAD


Korsebergsvägens Samfällighetsförening
Sjöhed 360
442 74 HARESTAD


Limak AB
Hammar 360
442 74 HARESTAD


Nereby Samfällighetsförening
Nereby 200
442 74 HARESTAD


Stefan Samuelssons Allfix
Toreby 270
442 74 HARESTAD


Zn Fastigheter AB
Kornhall 160
442 74 HARESTAD

Annons:

Fastighetsägare i Harestad

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Harestad. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Harestad från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Harestad som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Harestad.

Fastighetsmäklare i Harestad

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Harestad så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Harestad från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Harestad riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Harestad

Harestads socken i Bohuslän ingick i Inlands Södre härad, ingår sedan 1971 i Kungälvs kommun och motsvarar från 2016 Harestads distrikt. Harestads socken ligger sydväst om Kungälv norr om Nordre älv och dess mynning i Kattegatt.

Yta: 21 km2
Invånare: 951, år 2000

Här finns mer information om staden Harestad.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.