Fastighetsbolag som har fastigheter i Hålta

Annons:
I Hålta finns det 12 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Hålta. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Hålta. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Hålta så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Hålta så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Hålta så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Hålta. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Hålta har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Hålta

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Hålta har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Hålta. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Hålta du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Hålta kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Hålta om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Hålta. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Hålta som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västra Götaland.


Halldin & Mossbergs Fastighetsförvaltning AB
LKulperöd Fastigheter AB
KulperödsvGöteborgs Plast AB
Ränteröd 110Rörtångens Samfällighet
KnapegårdenVävra Keramik
VävraGårdfeldt/Carlsson
Tjärnstigen 4


Hede - Mällgärde - Ekelöv Vägsamfällighet
Hede 240
442 95 HÅLTA


Hugosson & Johansson
Vävra 200
442 95 HÅLTA


Kulperöds Samfällighetsförening
Kulperödsv. 39
442 95 HÅLTA


Lökeberg Småbåtshamns Samfällighetsförening
Kvarndalsv. 43
442 95 HÅLTA


Ytter-Restad Vägsamfällighet
Ytter-restad 700
442 95 HÅLTA


Örnklippan AB
Lökebergsv. 51
442 95 HÅLTA

Annons:

Fastighetsägare i Hålta

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Hålta. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Hålta från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Hålta som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Hålta.

Fastighetsmäklare i Hålta

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Hålta så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Hålta från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Hålta riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Hålta

Hålta socken i Bohuslän ingick i Inlands Nordre härad, ingår sedan 1971 i Kungälvs kommun och motsvarar från 2016 Hålta distrikt. Småorterna Lökeberg, Risby och Västra Risby, Vävra samt sockenkyrkan Hålta kyrka ligger i socknen.

Yta: 29 km2
Invånare: 983, år 2000

Här finns mer information om staden Hålta.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.