Fastighetsbolag som har fastigheter i Hajom

Annons:
I Hajom finns det 2 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Hajom. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Hajom. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Hajom så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Hajom så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Hajom så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Hajom. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Hajom har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Hajom

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Hajom har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Hajom. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Hajom du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Hajom kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Hajom om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Hajom. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Hajom som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västra Götaland.


Mölnebacka Fastighets AB
Mölnebacka


Bokliden Fastighets AB
Borred Bokliden
511 97 Hajom

Annons:

Fastighetsägare i Hajom

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Hajom. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Hajom från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Hajom som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Hajom.

Fastighetsmäklare i Hajom

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Hajom så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Hajom från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Hajom riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Hajom

Hajom är kyrkbyn i Hajoms socken och en ort i Marks kommuns västra del. I det lilla centrum som bildas av medeltidskyrkan från 1100-talet, Hajoms kyrka, och omkringliggande byggnader finns en mataffär samt ett "Ur & Skur" dagis.

Yta: 19 hektar
Invånare: 64, år 2010

Här finns mer information om staden Hajom.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.