Fastighetsbolag som har fastigheter i Göteborg

Annons:
I Göteborg finns det 17 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Göteborg. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Göteborg. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Göteborg så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Göteborg så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Göteborg så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Göteborg. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Göteborg har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Göteborg

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Göteborg har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Göteborg. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Göteborg du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Göteborg kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Göteborg om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Göteborg. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Göteborg som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västra Götaland.

Askim Fastighetskonsult AB
070 - 492 04 34BMI Besiktning & Värdering
Nedre Kvarnbergsg. 14
411 05 Göteborg


Besiktia AB
Ärenprisg. 1 B
416 52 GÖTEBORG


Bostads AB Poseidon
Rullagerg. 6
415 26 GÖTEBORG


Bostadsbolaget
Engelbrektsg. 69
412 52 GÖTEBORG


Bygg-Göta Göteborg AB
Kämpeg. 16
411 04 GÖTEBORG


Eminenta
Theres Svenssons g. 10
417 55 GÖTEBORG


Familjebostäder i Göteborg AB
Södra v. 12
412 54 GÖTEBORG


HSB Göteborg
Sven Hultins Plats 2
412 58 GÖTEBORG


HusmanHagberg
Södra v. 63 B
412 54 GÖTEBORG


Lundin Fastighetsbyrå AB
Vasag. 26
411 24 GÖTEBORG


Riksbyggen
Masthuggstorget 3
413 27 Göteborg


STENA FASTIGHETER AB
Värmlandsgatan 2
400 32 Göteborg


Skanse Fastighetskontor
Smörg. 30
412 76 GÖTEBORG


Wallenstam AB
Kungsportsavenyen 2
411 36 Göteborg


Willhem AB
Vasag. 45 Huvudkontor
411 37 GÖTEBORG


Älvstranden Utveckling AB
Lindholmsallén 10
417 55 GÖTEBORG

Annons:

Fastighetsägare i Göteborg

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Göteborg. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Göteborg från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Göteborg som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Göteborg.

Fastighetsmäklare i Göteborg

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Göteborg så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Göteborg från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Göteborg riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Göteborg

Göteborg är Sveriges näst största tätort, efter Stockholm, och Nordens femte största. Staden Göteborg anlades på initiativ av kung Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621.

Yta: 203,67 km2
Invånare: 549839, år 2010

Här finns mer information om staden Göteborg.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.