Fastighetsbolag som har fastigheter i Göta

Annons:
I Göta finns det 5 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Göta. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Göta. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Göta så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Göta så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Göta så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Göta. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Göta har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Göta

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Göta har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Göta. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Göta du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Göta kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Göta om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Göta. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Göta som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västra Götaland.


Lilla Edets Maskinuthyrning AB
Stenhusv. 9


AUK industri, fastighet & städservice
Bigården 128
463 35 Göta


Bistockvägens Samfällighetsförening
Bistockv. 37
463 35 Göta


Elwe Produkter Larsson & Weber AB
Börjesv. 6
463 35 Göta


LEIFAB Lilla Edets Industri och Fastighet AB
Josuadalsv. 3 GÖTA INDUSTRIOMRÅDE
463 35 Göta

Annons:

Fastighetsägare i Göta

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Göta. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Göta från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Göta som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Göta.

Fastighetsmäklare i Göta

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Göta så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Göta från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Göta riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Göta

Göta är en tätort i Lilla Edets kommun, belägen strax söder om centralorten Lilla Edet. Den ligger på östra sidan Göta Älv och passeras av väg E45 och Lilla Edet-banan. Största arbetsgivare i dag är elgrossisten Storel, men merparten av de förvärvsarbetande pendlar numera ut till andra orter.

Yta: 101,50 hektar
Invånare: 920, år 2010

Här finns mer information om staden Göta.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.