Fastighetsbolag som har fastigheter i Fritsla

Annons:
I Fritsla finns det 10 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Fritsla. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Fritsla. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Fritsla så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Fritsla så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Fritsla så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Fritsla. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Fritsla har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Fritsla

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Fritsla har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Fritsla. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Fritsla du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Fritsla kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Fritsla om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Fritsla. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Fritsla som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västra Götaland.


FastighetsAB Aratorp
Förläggarev. 10Marks Service AB
Förläggarev. 10Kinna Mejeriet 3 Fastighets AB
SvetsarevMotorhome Fritid AB
Förläggarev. 11 -13Tobbes Fastighet AB
Kommunalhusv


Backens Samfällighetsförening
Kungabergsv. 19
511 71 Fritsla


Hällingsjö Mureri AB
Förläggarev. 38
511 72 FRITSLA


Klockaregårdens Stugägarförening Ek. För.
Aratorpsv. 12
511 71 Fritsla


Olla, Erik
Gärdebov. 3
511 71 Fritsla


Pesam Fastigheter KB
Hyrsmadsv. 7
511 72 FRITSLA

Annons:

Fastighetsägare i Fritsla

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Fritsla. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Fritsla från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Fritsla som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Fritsla.

Fastighetsmäklare i Fritsla

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Fritsla så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Fritsla från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Fritsla riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Fritsla

Fritsla är en tätort i Marks kommun och i Fritsla socken i Västergötland. Fritsla ligger i Häggåns dalgång, drygt två mil söder om Borås. Fritsla tätort har 2 293 invånare. Fritsla ligger längst norrut i Marks kommun.

Yta: 326,66 hektar
Invånare: 2293, år 2010

Här finns mer information om staden Fritsla.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.