Fastighetsbolag som har fastigheter i Fristad

Annons:
I Fristad finns det 16 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Fristad. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Fristad. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Fristad så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Fristad så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Fristad så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Fristad. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Fristad har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Fristad

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Fristad har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Fristad. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Fristad du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Fristad kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Fristad om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Fristad. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Fristad som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västra Götaland.


Ofb Invest AB
KullasandsvLängjum Fastigheter KB
LaxstigenLaque AB
Vänga Hembygdsförening
Vänga KvarnFjb Fastighets AB
Askv.Fristads Vägförening
VästergårdsvJonhouse Fastigheter AB
Askv. 2Längjums Vägsamfällighet
Björkudden


Did AB
Backv. 52
513 32 FRISTAD


Femo-Verken, AB
Åsbov. 2
513 34 FRISTAD


Fraktpoolen I Borås, AB
Gingri Holjersdal
513 95 Fristad


Fristad Byggvaror AB
Askv.
515 61 FRISTAD


Kentaur
Stora v. 31
513 33 Fristad


Ponlin AB
Tärby Gärde Gård
513 96 FRISTAD


Spetsfabrikens Rum och Lokaluthyrning
Gingri Spetsfabriken
513 95 Fristad


Stilo AB
Vängav. 11
513 32 FRISTAD

Annons:

Fastighetsägare i Fristad

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Fristad. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Fristad från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Fristad som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Fristad.

Fastighetsmäklare i Fristad

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Fristad så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Fristad från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Fristad riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Fristad

Fristad är en tätort i Borås kommun. Den ligger i norra ändan av Öresjö. Fristad är bland annat känt för konfektionsföretaget Fristads. Fristads folkhögskola är en av två folkhögskolor i Borås kommun.

Yta: 510,96 hektar
Invånare: 4924, år 2010

Här finns mer information om staden Fristad.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.