Fastighetsbolag som har fastigheter i Floda

Annons:
I Floda finns det 9 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Floda. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Floda. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Floda så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Floda så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Floda så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Floda. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Floda har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Floda

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Floda har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Floda. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Floda du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Floda kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Floda om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Floda. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Floda som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västra Götaland.


Uddareds Anläggningssamfällighet Nr 1
Lingonv. 26Skulebergs Samfällighetsförening
JoelPharos Design AB
Enbärsv


Andex HB
Hästskov. 19
448 34 FLODA


Björnbärsv 1-21 Samfällighetsför
Björnbärsv. 3
448 37 Floda


FastighetsAB Örtugen
Friggas v. 6
448 32 FLODA


Humlevägens Anläggningssamfällighet
Humlev. 2 B
448 36 FLODA


Kyrkmossens Anläggningssamfällighet
Ekv. 2 H
448 33 Floda


Runestam & Nilsson Partner AB
Öijaredsv. 38
448 92 FLODA

Annons:

Fastighetsägare i Floda

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Floda. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Floda från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Floda som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Floda.

Fastighetsmäklare i Floda

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Floda så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Floda från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Floda riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Floda

Floda är en tätort i Lerums kommun. Samhället ligger 54 meter över havet vid sjön Sävelångens utflöde i Säveån. I sydväst längs Säveån ligger Säveåns dalgångs naturreservat och i nordöst vid sjön Sävelången ligger Nääs slott omgivet av Nääs ekhagars naturreservat.

Yta: 584,89 hektar
Invånare: 8021, år 2010

Här finns mer information om staden Floda.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.