Fastighetsbolag som har fastigheter i Donsö

Annons:
I Donsö finns det 8 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Donsö. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Donsö. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Donsö så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Donsö så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Donsö så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Donsö. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Donsö har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Donsö

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Donsö har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Donsö. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Donsö du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Donsö kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Donsö om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Donsö. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Donsö som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Västra Götaland.


Donsö Fastighetsförvaltning AB
DonsöDonsö Vägförening
StoresandsvDonsö Backe 5 AB
DonsöTarn Energy AB
Donsö Hamnv. 24


Donsö Bys Samfällighetsförening
031 - 97 13 10Ekonomisk förening SBT 1 Properties
Donsö Backe 5
430 82 Donsö


Johan Kjellberg Fastighets AB
Storesandsv. 31
430 82 Donsö


Steens T&E Donsö Förvaltnings AB
Donsö Hamnv. 26
430 82 Donsö

Annons:

Fastighetsägare i Donsö

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Donsö. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Donsö från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Donsö som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Donsö.

Fastighetsmäklare i Donsö

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Donsö så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Donsö från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Donsö riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Donsö

Donsö är en tätort i Göteborgs kommun och ö i Göteborgs södra skärgård. Donsö ligger 16 kilometer sydväst om Göteborgs centrum och har 1 407 invånare (2010). Donsö kyrka uppfördes 1932 som kapell och fick sitt torn i samband med ombyggnad 1955.

Yta: 96,99 hektar
Invånare: 1407, år 2010

Här finns mer information om staden Donsö.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.